Fors Design

WIE ZIJN WIJ

Fors design stijlvolle badkamers in Breda maakte in de lente 2007 een enthousiaste start vanuit een bijzondere locatie: een oude boerderij die aan de buitenkant de sporen van een lang vervlogen werkverleden heeft behouden maar van binnen geheel is verbouwd tot een kunstzinnige, contrastrijke en inspirerende woon- en werkboerderij, waarin ruimte en rust in een subtiel evenwicht zijn.

Welkom op de website van Fors design stijlvolle badkamers, graag willen wij u meenemen naar de wereld waar onze passie, gevoel en energie een dagelijkse boost krijgt. Doordat wij met mooi design sanitair omringt worden en daarmee mooie badkamers kunnen ontwerpen, voelen wij ons bevoorrecht.

Bij het ontwerpen, realiseren en adviseren van stijlvolle badkamers, keukens en interier blijven wij altijd bij onze filosofie:

Passie en Gevoel

Het begint iedere dag met ontwaken. Ook al is het maar tien minuten snel voor u naar uw werk gaat, of uitgebreid op een zondagochtend. Zin in de dag! Regen of zon, het maakt niet uit. In uw stijlvolle badkamer, omringt door mooi design, sfeer en rust kan de dag goed beginnen.

Dit "ontwaken" wil Fors design badkamers u graag geven! Wij voelen en denken met u mee over uw styling, design en wensen. De balans zal ervoor zorgen dat het creëren van uw badkamer als een warme deken om u heen nestelt.

Sfeer en Rust

In de showroom met sfeer, die voor iedereen relaxed en aangenaam is, vallen de puzzelstukjes vanzelf in elkaar. Een badkamer naar uw wensen creëren hoeft geen grenzen en drempels te hebben! Fors design streeft ernaar om in alle rust uw badkamerwensen tot in detail te bespreken en uit te werken.

Met een kopje koffie of een lekker wijntje – en soms meerdere afspraken komt passie, gevoel, sfeer en rust terug in uw nieuwe designbadkamer.

Kennismaken

Heeft u het gevoel dat u kennis wilt maken met Fors design stijlvolle badkamers, bel dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak op tijden dat het u past, ook in de avonduren of in het gehele weekend is dat geen probleem. Graag met afstemmen beide agenda's..

Odette en Paul ontvangen u graag voor een afspraak in de showroom en in de "De Deel" van hun werk- en woonboerderij!