Fors Design

Blum

Met onze beslagen verwezenlijkt u uw creatieve meubelideeën. Wij bieden alles voor het openen en sluiten van (klap)deuren en lades. De passende bewegingstechnologieën zorgen voor een nog comfortabelere vormgeving en met op maat gesneden service- en verwerkingshulpmiddelen ondersteunen wij onze klanten bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Blum

Bij FORS Design hebben we het genoegen om Blum te presenteren, een merk dat al tientallen jaren synoniem staat voor hoogwaardige kastoplossingen. Als u op zoek bent naar innovatieve en functionele kasten voor uw interieurontwerp, dan biedt Blum de perfecte oplossingen.

Blum: Toonaangevend in Kasttechnologie

Blum is een wereldleider in kasttechnologie en staat bekend om zijn baanbrekende producten die kasten efficiënter en gebruiksvriendelijker maken. Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid biedt Blum een breed scala aan oplossingen voor keukenkasten, badkamerkasten en opbergkasten in uw interieur.

Kasten: Functionaliteit en Stijl Hand in Hand

Kasten zijn een onmisbaar onderdeel van elk interieur. Blum begrijpt dit en biedt kastsystemen die niet alleen uitblinken in functionaliteit, maar ook in stijl. Van zachte sluitingen tot innovatieve lade-indelingen, Blum-kasten tillen uw interieur naar een hoger niveau.

Blum in Nederland: Onze Partner voor Kastoplossingen

Bij FORS Design zijn we trots op onze samenwerking met Blum Nederland. Samen streven we ernaar om uw interieurwensen te vervullen met kastoplossingen die aan de hoogste normen voldoen. Onze ontwerpers werken nauw samen met Blum om op maat gemaakte kastsystemen te creëren die perfect passen bij uw stijl en behoeften. 

Laat Blum uw Interieur Verrijken

Blum-kasten voegen niet alleen functionaliteit toe aan uw interieur, maar ook een vleugje verfijning. Bij FORS Design combineren we onze ontwerpexpertise met de innovatieve technologie van Blum om uw kasten te transformeren tot praktische kunstwerken.

Ontdek de wereld van Blum bij FORS Design en laat ons uw interieur verrijken met Blum-kastoplossingen die uw leven gemakkelijker maken en uw stijl verbeteren.