Fors Design

Sunshower

Bijdragen aan een energieker gevoel; dat is wat we bij Sunshower® het liefste doen. Daarom ontwikkelen wij producten die de positieve effecten van zonlicht onderdeel van de dagelijkse routine maken. Ontdek hoe het verwarmende infrarood en laag gedoseerd UV-licht zorgen voor een fitter, vitaler én energieker gevoel.

Sunshower

Bij FORS Design introduceren we met trots Sunshower, hét merk voor ultieme wellness in uw badkamer. Als u op zoek bent naar een luxe douche-ervaring met Sunshower, gecombineerd met professionele installatie, bent u bij ons aan het juiste adres.

Sunshower: Wellness en Gezondheid in één

Sunshower staat synoniem voor luxe en welzijn in uw eigen badkamer. Met Sunshower geniet u van zonlicht en infraroodstraling tijdens uw dagelijkse douche. Dit niet alleen voor ontspanning, maar ook voor bewezen gezondheidsvoordelen, zoals het stimuleren van vitamine D-productie en verlichting van spier- en gewrichtspijn. 

Professionele Sunshower Installatie

Bij FORS Design begrijpen we de essentie van de juiste installatie voor een optimale Sunshower-ervaring. Onze ervaren installateurs zorgen voor een veilige en naadloze installatie, zodat u zorgeloos van uw Sunshower kunt genieten, of u nu kiest voor inbouw- of opbouwmodellen.

De Voordelen van Sunshower bij FORS Design 

  1. Gezondheidsvoordelen: Sunshower stimuleert vitamine D-productie en verlicht spier- en gewrichtspijn.
  2. Luxe Ervaring: Ervaar een spa-achtige ambiance in uw eigen badkamer.
  3. Professionele Installatie: Laat uw Sunshower deskundig installeren door ons team.
  4. Meerdere Opties: Kies uit diverse Sunshower-modellen die bij uw interieur passen.

Wilt u uw dagelijkse douches omtoveren tot een wellnesservaring en profiteren van de voordelen van Sunshower? Neem contact op met FORS Design voor meer informatie en laat ons u helpen uw badkamer te veranderen in een oase van luxe en welzijn met Sunshower.

PROJECTEN WAAR DIT MERK IS TOEGEPAST