Fors Design

Shinnoki

Shinnoki biedt een ruime keuze aan stevige en kwaliteitsvolle gefineerde panelen voor architecten en meubelmakers om stijlvolle en onderscheidende interieurs te ontwerpen en te creëren. Anders dan reguliere gefineerde panelen zijn Shinnoki-producten kant-en-klaar voor gebruik en even gemakkelijk om te verwerken als een melamineplaat maar met dezelfde unieke look en feel die typisch is voor echt houtfineer.

Shinnoki

Bij FORS Design presenteren we met trots Shinnoki, een toonaangevend merk in de wereld van innovatieve houten panelen. Als u op zoek bent naar hoogwaardige houten panelen voor uw interieurontwerp, dan is Shinnoki de perfecte keuze.

Shinnoki: Vernieuwing in Houten Panelen

Shinnoki, een product van Decospan, staat bekend om zijn innovatieve benadering van houten panelen. Deze panelen combineren de warmte en schoonheid van echt hout met de veelzijdigheid en duurzaamheid van plaatmateriaal. Shinnoki-panelen zijn beschikbaar in een breed scala aan houtsoorten en afwerkingen, waardoor u eindeloze ontwerpmogelijkheden heeft. 

Creatieve Vrijheid voor Interieurdesign

Bij FORS Design begrijpen we dat elk interieurproject uniek is. Shinnoki biedt creatieve vrijheid door panelen te leveren die gemakkelijk te bewerken en te installeren zijn. Of u nu op zoek bent naar wandbekleding, meubels of andere toepassingen, Shinnoki-panelen stellen u in staat om uw visie tot leven te brengen.

Shinnoki in Nederland: Onze Partner voor Houten Panelen 

FORS Design is verheugd om samen te werken met Shinnoki in Nederland. Onze ontwerpers werken nauw samen met Shinnoki om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij uw interieurproject. Of u nu een modern kantoor, een luxe woning of een commerciële ruimte ontwerpt, Shinnoki-panelen voegen een uniek karakter toe aan uw project.

Transformeer uw Interieur met Shinnoki

Bij FORS Design geloven we dat het juiste materiaal de sleutel is tot een succesvol interieurontwerp. Shinnoki-panelen bieden niet alleen esthetische waarde, maar ook duurzaamheid en functionaliteit. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Shinnoki-oplossing te selecteren en te integreren in uw project. 

Ontdek de wereld van Shinnoki bij FORS Design en transformeer uw interieur met innovatieve houten panelen.