Fors Design

Quooker

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje. 

Ook op zoek naar manieren om energie te besparen? De oplossing kan in een klein hoekje zitten. Namelijk je keukenkastje. Als je daar een Quooker-reservoir neerzet, kun je je energie- en waterverbruik flink terugbrengen. En ja, ook geld besparen.

Quooker

Bij FORS Design zijn we verheugd om Quooker te introduceren, het merk achter 's werelds eerste kokendwaterkraan. Als u op zoek bent naar een revolutie in uw keuken, dan zijn Quooker-kranen de perfecte keuze voor uw project.

Quooker: De Toekomst van Kranen in de Keuken

Quooker heeft de manier waarop we water in de keuken gebruiken veranderd. Met Quooker-kranen heeft u direct kokend, bruisend en koud water tot uw beschikking. Dit innovatieve Nederlandse merk biedt een reeks kranen die functionaliteit, stijl en energie-efficiëntie combineren. 

Kranen: Efficiëntie en Gemak

Bij FORS Design begrijpen we dat kranen een essentieel onderdeel van uw keuken zijn. Quooker-kranen bieden niet alleen gemak, maar ook de mogelijkheid om water en energie te besparen. Of u nu kiest voor een Fusion-kraan met kokend en koud water of een Cube-kraan met bruisend water, Quooker heeft de kraanoplossingen die uw keuken verrijken.

Quooker in Nederland: Onze Partner voor Keukenkranen

FORS Design is trots op de samenwerking met Quooker in Nederland. Samen streven we ernaar om uw keukenwensen te vervullen met de innovatieve kranen van Quooker. Onze ontwerpers werken nauw samen met Quooker om op maat gemaakte kraanoplossingen te creëren die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Laat Quooker uw Keuken Transformeren

Bij FORS Design geloven we dat de keuken het hart van uw huis is. Quooker-kranen bieden niet alleen gemak en functionaliteit, maar ook een eigentijdse uitstraling. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Quooker-kraanoplossing te selecteren en te integreren in uw keukenproject. 

Ontdek de wereld van Quooker bij FORS Design en laat ons uw keuken transformeren met innovatieve kranen.