Fors Design

Provenza

Wanneer de verfijndheid van wandbekledingsmaterialen en hedendaags design samenkomen, is het resultaat Provenza: het merk voor het decoreren van prestigieuze gebouwen, historische woningen en huizen, vaak gepresenteerd in de top internationale tijdschriften. De naam Provenza zelf omvat veel van de kenmerken van deze wand- en vloertegels: de kleuren zijn zeer natuurlijk, maar hebben een magische aantrekkingskracht die adembenemende interieurs creëert.

Provenza

Bij FORS Design zijn we verheugd om Provenza te introduceren, een vooraanstaand merk in Italiaanse wandbekleding. Als u op zoek bent naar wandbekleding die vakmanschap combineert met esthetiek, dan is Provenza de ideale keuze voor uw interieurproject.

Provenza: Italiaans Meesterschap in Wandbekleding

Provenza is een Italiaans merk dat wereldwijd wordt erkend voor zijn hoogwaardige wandbekleding. Het assortiment omvat een uitgebreide selectie van keramische wandtegels, mozaïeken en decoratieve panelen. Provenza-producten worden gekenmerkt door hun verfijnde ontwerpen, gebruik van natuurlijke materialen en tijdloze schoonheid.

Wandbekleding: Transformeer Uw Ruimte

Bij FORS Design begrijpen we dat wandbekleding een krachtig middel is om de sfeer van een ruimte te transformeren. Provenza biedt een scala aan ontwerpmogelijkheden, van hedendaagse en moderne stijlen tot klassieke en rustieke ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar wandtegels voor uw badkamer, een mozaïekaccentwand voor uw keuken of decoratieve panelen voor uw woonkamer, Provenza heeft de oplossingen die uw interieur verrijken.

Provenza in Nederland: Onze Partner voor Wandbekleding 

FORS Design is trots op de samenwerking met Provenza in Nederland. Samen streven we ernaar om uw wandbekledingswensen te vervullen met de hoogwaardige ontwerpen van Provenza. Onze ontwerpers werken nauw samen met Provenza om op maat gemaakte wandbekledingsoplossingen te creëren die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Laat Provenza Uw Interieur Verrijken

Bij FORS Design geloven we in de kracht van wandbekleding om een ruimte te verrijken en te transformeren. Provenza biedt niet alleen esthetiek, maar ook duurzaamheid en functionaliteit. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Provenza-wandbekledingsoplossing te selecteren en te integreren in uw project.

Ontdek de wereld van Provenza bij FORS Design en laat ons uw interieur verrijken met Italiaanse wandbekleding van wereldklasse.