Fors Design

Not only white

Het verhaal van Not Only White begint in 2010, in Amsterdam. Na haar studie Industrieel Product Ontwerpen, gevolgd door haar eerste werkervaring bij Pastoe als productontwikkelaar en daarna 6 jaar als ontwerper en artdirector van haar eerste co-ownership label, richtte Marike Andeweg haar eigen merk op en noemde het Not Only White.

Not Only White

Bij FORS Design zijn we verheugd om Not Only White te introduceren, een vooraanstaand Nederlands merk in badkamerdesign. Als u op zoek bent naar minimalistische badkamers die esthetiek combineren met functionaliteit, dan is Not Only White de perfecte keuze voor uw project.

Not Only White: Dutch Design met Internationale Erkenning 

Not Only White is een Nederlands merk dat wereldwijd wordt erkend voor zijn minimalistische benadering van badkamerdesign. Het assortiment omvat een uitgebreide selectie van wastafels, baden, meubels en accessoires. Not Only White-producten worden gekenmerkt door hun strakke lijnen, hoogwaardige materialen en tijdloze elegantie. 

Badkamers: Creëer Ruimtelijke Eenvoud

Bij FORS Design begrijpen we dat de badkamer een oase van eenvoud moet zijn. Not Only White biedt een scala aan ontwerpmogelijkheden, van minimalistische en moderne stijlen tot tijdloze en verfijnde ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een vrijstaand bad, een inbouwwastafel of badkameraccessoires met een minimalistische uitstraling, Not Only White heeft de producten die uw badkamer omtoveren tot een oase van eenvoud.

Not Only White in Nederland: Onze Partner voor Badkamerontwerp

FORS Design is trots op de samenwerking met Not Only White in Nederland. Samen streven we ernaar om uw badkamerwensen te vervullen met de elegante ontwerpen van Not Only White. Onze ontwerpers werken nauw samen met Not Only White om op maat gemaakte badkamerontwerpen te creëren die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Laat Not Only White uw Badkamer Transformeren

Bij FORS Design geloven we dat de badkamer een belangrijke rol speelt in uw dagelijkse leven. Not Only White biedt niet alleen elegantie, maar ook functionaliteit en duurzaamheid. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Not Only White-badkameroplossing te selecteren en te integreren in uw project. 

Ontdek de wereld van Not Only White bij FORS Design en laat ons uw badkamer transformeren met het minimalistische Dutch Design.