Fors Design

Frost

FROST focust op het creëren van eenvoudige, duurzame en klassieke ontwerpen die generaties lang kunnen worden gebruikt. De sterke designprincipes worden omgezet in producten waarmee een synergie wordt gecreëerd in onze hele productlijn. De negen FROST-afwerkingen maken het mogelijk om de producten te laten passen in uw huidige interieur of om een compleet en consistent interieurontwerp te creëren met onze designs – van deur- en raambeslag tot producten voor hal, badkamer en keuken.

Frost

Bij FORS Design zijn we verheugd om Frost te introduceren, een merk dat bekend staat om zijn Scandinavisch geïnspireerde interieurproducten. Als u op zoek bent naar tijdloos design, hoogwaardige functionaliteit en minimalistische esthetiek, dan biedt Frost de ideale keuze.

Frost: De Essentie van Scandinavisch Design

Frost is een Scandinavisch merk dat al meer dan 50 jaar synoniem staat voor kwaliteit en vakmanschap. Hun assortiment omvat een breed scala aan interieurproducten, van kapstokken en handdoekhouders tot spiegels en badkameraccessoires. Frost-producten worden gekenmerkt door hun eenvoudige, elegante ontwerpen die de perfecte combinatie bieden van vorm en functie.

Interieur: Minimalistische Verfijning

Bij FORS Design begrijpen we de waarde van minimalistisch design. Frost-producten passen naadloos in moderne interieurs en voegen een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Of u nu op zoek bent naar praktische kapstokken voor uw hal, stijlvolle badkameraccessoires of elegante spiegels voor uw interieur, Frost heeft de oplossingen die uw ruimte transformeren.

Frost in Nederland: Onze Partner voor Interieurontwerp

FORS Design is verheugd over de samenwerking met Frost in Nederland. Samen streven we ernaar om uw interieurwensen te vervullen met de tijdloze ontwerpen van Frost. Onze ontwerpers werken nauw samen met Frost om op maat gemaakte interieurontwerpen te creëren die aansluiten bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Laat Frost uw Interieur Verrijken

Bij FORS Design geloven we dat details het verschil maken in een interieur. Frost biedt niet alleen functionaliteit, maar ook verfijning en design. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Frost-interieurproducten te selecteren en te integreren in uw project. 

Ontdek de wereld van Frost bij FORS Design en laat ons uw interieur verrijken met Scandinavische elegantie.