Fors Design

Cielo

Cielo is geboren uit een idee van Alessio Coramusi, afstammend van een oude familie van meesterpottenbakkers sinds het einde van de jaren 1800, met als doel het verbeteren van deze edele grondstof en met het oog op het creëren van innovatieve en originele badkamermeubelcollecties, maar tegelijkertijd tijdloos, modern en verbonden met onze traditie. De collecties van Cielo hebben een herkenbaar, innovatief, elegant en functioneel design.

Cielo

Bij FORS Design zijn we trots om Cielo te presenteren, een merk dat de kunst van sanitair design naar nieuwe hoogten tilt. Als u op zoek bent naar sanitaire oplossingen die elegantie, innovatie en functionaliteit combineren, dan is Cielo de perfecte keuze.

Cielo: Verfijnd en Eigentijds Design

Cielo staat bekend om zijn eigentijdse benadering van sanitair design. Hun assortiment omvat wastafels, toiletten, bidets en badkamermeubels die de perfecte balans vinden tussen vorm en functie. Elk stuk is vervaardigd met aandacht voor detail en oog voor verfijning.

Badkamers: Stijlvolle Oases

De badkamer is een persoonlijke oase, en Cielo-sanitair voegt een vleugje stijl toe aan deze ruimte. Of u nu op zoek bent naar een opvallende wastafel, een innovatief toiletontwerp of een elegant badkamermeubel, Cielo biedt oplossingen die uw badkamer transformeren tot een stijlvolle en functionele ruimte.

Cielo in Nederland: Onze Partner voor Sanitair Design

FORS Design is verheugd over de samenwerking met Cielo in Nederland. Samen streven we ernaar om uw sanitaire wensen te vervullen met Cielo's eigentijdse ontwerpen. Onze ontwerpers werken nauw samen met Cielo om op maat gemaakte sanitaire oplossingen te creëren die naadloos aansluiten bij uw stijl en behoeften.

Laat Cielo uw Sanitair Verheffen

Bij FORS Design begrijpen we dat sanitair een essentieel onderdeel van uw interieur is. Cielo-sanitair biedt niet alleen esthetiek, maar ook duurzaamheid en prestaties. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Cielo-sanitaire oplossing te selecteren en te integreren in uw project.

Ontdek de wereld van Cielo bij FORS Design en laat ons uw sanitair verheffen met eigentijds design en innovatie.

PROJECTEN WAAR DIT MERK IS TOEGEPAST