Fors Design

Aquadesignstudio

AQUAdesign's producten worden ontworpen, met de hand vervaardigd en in Europa geproduceerd met de grootste eerbied voor kwaliteit en badtraditie. Door materialen zoals Cristalplant Biobased®, Cristalplant®, Compolight en Polyclean te gebruiken, biedt AQUAdesign een prestigieus assortiment badkuipen, waskommen en kasten die kunnen worden aangepast aan uw meest kleine voorkeuren, zowel voor het thuis als voor de hotelindustrie. Unieke afwerkingen en specifieke decoraties van onze producten maken ze uitzonderlijke objecten.

Aqua Design

Bij FORS Design hebben we de eer om u kennis te laten maken met Aqua Design, een merk dat badkamers tot kunstwerken verheft. Als u op zoek bent naar innovatieve en creatieve badkamerontwerpen, dan is Aqua Design de ultieme bron van inspiratie.

Aqua Design: Een Nieuwe Dimensie in Badkamerontwerp 

Aqua Design is gespecialiseerd in het creëren van badkamers die verder gaan dan puur functioneel. Hun ontwerpen omvatten kunstzinnige elementen, innovatieve indelingen en hoogwaardige materialen om badkamers te transformeren tot adembenemende ruimtes.

Badkamers: Luxe en Esthetiek Hand in Hand

De badkamer is niet alleen een functionele ruimte, maar ook een plek van ontspanning en verjonging. Aqua Design begrijpt dit en biedt badkamers die een oase van luxe en esthetiek creëren. Van op maat gemaakte douches tot vrijstaande baden en unieke wastafels, elke Aqua Design badkamer is een kunstwerk op zich.

Interieur: Een Statement met Stijl

Bij FORS Design begrijpen we dat uw badkamer een integraal onderdeel is van uw interieur. Aqua Design badkamers zijn ontworpen om naadloos op uw interieurstijl aan te sluiten. Het resultaat is een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt met stijl.

Laat Aqua Design uw Badkamer Transformeren

Onze deskundige ontwerpers bij FORS Design staan klaar om samen met u de Aqua Design badkamer van uw dromen te creëren. Of u nu een moderne, minimalistische of klassieke stijl verkiest, Aqua Design biedt ontwerpmogelijkheden die aan uw wensen voldoen. 

Ontdek de wereld van Aqua Design bij FORS Design en laat uw badkamer transformeren tot een kunstwerk van functionaliteit en esthetiek.

PROJECTEN WAAR DIT MERK IS TOEGEPAST