Fors Design

Antrax IT

Antrax IT bevindt zich op slechts 40 km van Venetië en het bedrijf specialiseert zich in de productie en verkoop van designerradiatoren met een hoge stijlwaarde. Antrax IT is in 1997 begonnen als een familiebedrijf en het heeft de markt aangeboord met de productie van haarden, om vervolgens zijn productenlijn uit te breiden met radiatoren en verwarmde handdoekrekken. Antrax's belangrijkste sterktes zijn altijd geweest het gebruik van innovatieve materialen en het streven naar originele vormen. Elke radiator is functioneel, maar tegelijkertijd ook aantrekkelijk en wordt zo een echte onderdeel van de interieurinrichting, die naadloos aansluit bij de omgeving waarin het is bedoeld.

Antrax Design

Bij FORS Design omarmen we de kunst van interieurontwerp met behulp van diverse toonaangevende merken, waaronder het opmerkelijke Antrax Design. Als u op zoek bent naar verfijnde en innovatieve radiatoren die zowel verwarming als esthetiek bieden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Antrax Design: Verwarming met een Kunstzinnige Twist 

Antrax Design heeft de wereld van radiatoren getransformeerd in opvallende kunstwerken. Hun radiatoren combineren functionaliteit naadloos met verbluffend design. Of het nu gaat om strakke lijnen, gewaagde kleuren of aangepaste afmetingen, Antrax Design heeft voor elke ruimte de perfecte verwarmingsoplossing.

Badkamers: Luxe Warmte en Stijl

In de badkamer draait alles om comfort en stijl. Antrax Design radiatoren brengen niet alleen warmte, maar voegen ook een vleugje luxe en moderniteit toe. Ontdek hun exclusieve handdoekradiatoren en verticale designradiatoren om uw badkamer op te waarderen.

Keukens: Functioneel en Elegant

In de keuken is efficiëntie van essentieel belang, maar dat betekent niet dat u compromissen moet sluiten op stijl. Antrax Design biedt een scala aan horizontale radiatoren die naadloos passen bij uw moderne keukenontwerp, waardoor zowel warmte als uitstraling worden geleverd.

Interieur: Design als Hoogtepunt

Antrax Design radiatoren zijn niet beperkt tot specifieke ruimtes; ze kunnen een kunstzinnig element in uw hele interieur vormen. Van woonkamers tot kantoren, deze radiatoren kunnen het middelpunt van uw ruimte zijn en de aandacht trekken.

Laat Antrax Design uw Interieur Verwarmen

Bij FORS Design begrijpen we de kracht van Antrax Design radiatoren om uw interieur naar een hoger niveau te tillen. Onze ontwerpers werken nauw met u samen om de perfecte Antrax Design radiator te kiezen en te integreren in uw project. Of u nu op zoek bent naar functionele verwarming of een statementpiece voor uw interieur, wij hebben de oplossing voor u.

Ontdek de wereld van Antrax Design radiatoren bij FORS Design en laat uw interieur verwarmen met stijl en innovatie.