Fors Design

Bora

Wij brengen een revolutie teweeg in de leefkeuken. Dankzij buitengewone producten voor buitengewone ervaringen.

Met deze claim dagen we zowel het vertrouwde, het aangeleerde als de algemeen aanvaarde status quo uit. Daarmee stellen we vragen bij alles wat als normaal, maar niet als ideaal wordt gezien.

Onze kookveldafzuigsystemen en de BORA X BO dragen bij aan deze claim: schone lucht en vrij, onbelemmerd zicht, intuïtieve bediening en reinigingscomfort. Kortom: absolute topprestaties. 

Bora

Bij FORS Design zijn we verheugd om BORA te presenteren, een baanbrekend merk dat de keukenrevolutie leidt. Als u op zoek bent naar een keukenervaring die zowel stijlvol als functioneel is, dan biedt BORA de ultieme oplossing.

BORA: De Revolutie in Koken

BORA staat bekend om zijn innovatieve kookveldafzuigingssystemen. De kracht van BORA ligt in het elimineren van traditionele afzuigkappen en het creëren van een open, ruimtebesparende keukenomgeving. Hun systemen bieden niet alleen een verbluffende esthetiek, maar ook geavanceerde technologie om koken efficiënter en prettiger te maken. 

Keukens: Functionaliteit en Esthetiek Hand in Hand

Bij FORS Design begrijpen we dat keukens het kloppende hart van uw huis zijn. BORA keukens combineren functionaliteit en esthetiek naadloos. De geïntegreerde kookveldafzuigingssystemen zorgen voor een schone en stijlvolle keuken, zonder storende afzuigkap.

BORA in Nederland: Onze Partner voor Keukeninnovatie 

FORS Design is trots op de samenwerking met BORA Nederland. Samen streven we ernaar om uw keukenwensen te vervullen met BORA's geavanceerde kooktechnologieën. Onze ontwerpers werken nauw samen met BORA om keukens te creëren die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn.

Laat BORA uw Keuken Transformeren

BORA brengt niet alleen vernieuwing in uw keuken, maar ook een gevoel van luxe. Bij FORS Design combineren we onze ontwerpexpertise met BORA's innovatieve technologie om keukens te transformeren tot ruimtes waarin koken een plezier wordt.

Ontdek de wereld van BORA bij FORS Design en laat ons uw keuken veranderen in een innovatieve en stijlvolle kookomgeving.