Fors Design

stoere samensmelting met omgeving

In dit luxueuze project in Breda heeft Fors zowel de badkamers, de logeerbadkamer als het gastentoilet van hoogwaardige materialen en stijlvolle elementen voorzien. We hebben gebruikgemaakt van grote wand- en vloertegels van Sant Agostino, die een strakke en moderne uitstraling bieden.

Het wasmeubel is op maat gemaakt in de gewenste kleur en voorzien van Not Only White de “Blend” wasbakken met organische vormen. In de doucheruimte hebben we privé brons glas geïnstalleerd voor een elegante en intieme sfeer. De kranen, waaronder de vloerbadkraan uit de serie One van Linki, voegen een vleugje verfijning toe aan de ruimte.

Het vrijstaande bad van Marike en de Geberit douchetoiletten, type Mera, bieden zowel luxe als comfort. Het gastentoilet is voorzien van marmeren tegels die perfect aansluiten bij de marmeren tegels van de kerk op de begane grond. De Tece drukplaten en de Looox hanglampjes completeren het geheel, waardoor elke ruimte niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk is.

Dit project in Breda laat zien hoe hoogwaardige materialen en verfijnd design samenkomen om een serene en luxueuze badkamerervaring te creëren.

Fotografie door Prachtt