Rijsoord

strakke lichte warme badkamer

In dit moderne project in Rijsoord hebben we de badkamers en toiletruimtes met zorg en oog voor detail ingericht, gebruikmakend van exclusieve materialen en designmerken. Voor de wand- en vloertegels is gekozen voor het verfijnde assortiment van Sant Agostino. Deze tegels bieden een moderne, strakke uitstraling die de basis vormt voor het stijlvolle interieur.

Het wastafelmeubel is op maat gemaakt en voorzien van de elegante wasbakken van Not Only White. Dit merk staat bekend om zijn minimalistische en functionele ontwerpen die perfect in balans zijn met de rest van de inrichting.

De kranen en andere armaturen zijn zorgvuldig geselecteerd uit de collectie van Linki. Met hun strakke lijnen en hoogwaardige afwerking dragen ze bij aan een verfijnde en moderne sfeer in de badkamers.

Voor de kasten en laden is het geavanceerde scharniersysteem van Blum toegepast. Dit systeem zorgt voor een soepel en geruisloos gebruik, wat het dagelijks comfort aanzienlijk verhoogt.

Dit project in Rijsoord laat zien hoe we erin zijn geslaagd om met hoogwaardige materialen en zorgvuldig geselecteerde designmerken een luxe en harmonieuze leefomgeving te creƫren.