Fors Design

Trend

De term "TREND" geeft aan in welke richting verandering beweegt. Het vereist een bepaalde passie om op de voorgrond te staan. Sinds de oprichting in 2000 heeft TREND Group een reputatie opgebouwd als voortrekker op het gebied van marktonderzoek, nieuwe trends en productontwikkeling. Als een van 's werelds toonaangevende producenten van kleurrijk glasmosaïek, Venetiaans email, goudblaadjes en geëngineerde steenoppervlakken heeft TREND Group een unieke capaciteit aangetoond om de essentiële principes van de Italiaanse traditie te synthetiseren met de dynamische creativiteit van de meest gevierde ontwerpers, architecten en kunstenaars van vandaag.

Trend

Welkom bij FORS Design, waar we u graag kennis laten maken met Trend, een vooraanstaand merk op het gebied van mozaïek- en glasoplossingen voor interieurontwerp. Als u op zoek bent naar innovatieve en inspirerende ontwerpelementen voor uw interieur, dan is Trend de perfecte keuze.

Trend: Mozaïekkunst voor Uw Interieur

Trend is wereldwijd bekend om zijn prachtige mozaïektegels. Deze tegels zijn verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment van kleuren, patronen en formaten, waardoor u uw creatieve visie tot leven kunt brengen. Met Trend-mozaïektegels kunt u unieke accenten creëren in badkamers, keukens, woonkamers en meer.

Trend Glas: Elegante Transparantie

Voor de liefhebbers van glas biedt Trend ook elegante glasoplossingen. Of het nu gaat om glazen wandbekleding, meubels of decoratieve elementen, Trend-glas voegt een gevoel van lichtheid en transparantie toe aan uw interieur. Deze oplossingen creëren een heldere en ruimtelijke sfeer.

Trend in Nederland: Onze Partner voor Creatief Ontwerp 

FORS Design is trots op de samenwerking met Trend in Nederland. Onze getalenteerde ontwerpers integreren graag Trend-mozaïek en -glas in uw interieurontwerp. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijke stijlvoorkeuren en creëren we ruimtes die u inspireren en verwonderen.

Transformeer Uw Interieur met Trend

Bij FORS Design geloven we in de kracht van hoogwaardige materialen om interieurs te transformeren. Trend biedt niet alleen schoonheid, maar ook duurzaamheid en veelzijdigheid. Onze ontwerpers begeleiden u graag bij het kiezen van de juiste Trend-producten om uw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek de wereld van Trend bij FORS Design en transformeer uw interieur in een unieke en inspirerende ruimte.

PROJECTEN WAAR DIT MERK IS TOEGEPAST