Fors Design

Refin

Ceramiche Refin is sinds 1962 aanwezig op de internationale markt en biedt een ruime keuze aan oplossingen in gres porcellanato voor privéwoningen en voor de ontwerpwereld. Refin maakt deel uit van de Gruppo Concorde, een wereldwijd leidende groep tegelproducenten.

Dankzij het esthetisch onderzoek en de technologische innovatie, zijn zowel producten zelf als de productieprocessen van zeer hoog niveau. Hierdoor heeft het bedrijf een steeds sterkere concurrentiepositie weten te bemachtigen.

Refin

Bij FORS Design zijn we verheugd om Refin te introduceren, een toonaangevend merk in de wereld van vloertegels. Als u op zoek bent naar hoogwaardige vloertegels met Italiaans vakmanschap en stijl, dan zijn de tegels van Refin de ideale keuze voor uw interieurproject.

Refin: Italiaanse Meesters in Vloertegels

Refin is een Italiaans merk dat wereldwijd bekend staat om zijn uitzonderlijke vloertegels. Het merk biedt een uitgebreide collectie van vloertegels in diverse maten, kleuren en ontwerpen. Refin onderscheidt zich door zijn innovatieve benadering van keramiek, gebruikmakend van geavanceerde technologieën om tegels van ongekende kwaliteit te produceren.

Vloertegels: Duurzaamheid en Stijl

Bij FORS Design begrijpen we dat vloertegels niet alleen de basis van uw interieur vormen, maar ook een belangrijke rol spelen in het creëren van de gewenste sfeer. Refin-vloertegels combineren duurzaamheid met verfijnde esthetiek, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Refin in Nederland: Onze Partner voor Vloertegels 

FORS Design is trots op de samenwerking met Refin in Nederland. Samen streven we ernaar om uw vloertegelwensen te vervullen met de hoogwaardige tegels van Refin. Onze ontwerpers werken nauw samen met Refin om op maat gemaakte vloertegeloplossingen te creëren die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Laat Refin uw Interieur Transformeren

Bij FORS Design geloven we dat vloertegels de basis vormen waarop uw interieur wordt gebouwd. Refin-vloertegels bieden niet alleen duurzaamheid, maar ook een esthetische meerwaarde. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Refin-vloertegeloplossing te selecteren en te integreren in uw project.

Ontdek de wereld van Refin bij FORS Design en laat ons uw interieur transformeren met Italiaanse vloertegels van ongeëvenaarde kwaliteit.

PROJECTEN WAAR DIT MERK IS TOEGEPAST