Fors Design

Pholc

Pholc is een Zweedse verlichtingsmerk met een nieuwe kijk op Scandinavische ontwerpen. Ze geloven in de kracht van expressieve eenvoud - om tijdloze esthetiek te creëren met sterke persoonlijkheden. Ze blijven de grenzen verleggen, stimuleren voortdurende beweging tussen het vertrouwde en het onbekende, en staan altijd tegenover het verwachte. Zweeds - nooit gewoon.

Pholc

Bij FORS Design zijn we verheugd om Pholc te introduceren, een toonaangevend merk in Scandinavische verlichting. Als u op zoek bent naar verlichting die esthetiek combineert met functionaliteit, dan is Pholc de perfecte keuze voor uw interieurproject.

Pholc: Scandinavisch Design met een Tijdloze Uitstraling

Pholc is een Zweeds merk dat bekend staat om zijn minimalistische benadering van verlichting. Het assortiment omvat een uitgebreide selectie van lampen, hanglampen, tafellampen en wandlampen. Pholc-producten worden gekenmerkt door hun strakke lijnen, hoogwaardige materialen en tijdloze elegantie.

Verlichting: Creëer Sfeer en Stijl

Bij FORS Design begrijpen we dat verlichting de sfeer van een ruimte kan transformeren. Pholc biedt een scala aan ontwerpmogelijkheden, van moderne en minimalistische stijlen tot tijdloze en verfijnde ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een opvallende hanglamp voor uw eetkamer of een subtiele tafellamp voor uw woonkamer, Pholc heeft de verlichtingsoplossingen die uw interieur verrijken.

Pholc in Nederland: Onze Partner voor Verlichtingsontwerp

FORS Design is trots op de samenwerking met Pholc in Nederland. Samen streven we ernaar om uw verlichtingswensen te vervullen met de elegante ontwerpen van Pholc. Onze ontwerpers werken nauw samen met Pholc om op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te creëren die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Laat Pholc uw Interieur Verlichten 

Bij FORS Design geloven we in de kracht van verlichting om de juiste sfeer en stijl te creëren. Pholc biedt niet alleen esthetiek, maar ook functionaliteit en duurzaamheid. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Pholc-verlichtingsoplossing te selecteren en te integreren in uw project. 

Ontdek de wereld van Pholc bij FORS Design en laat ons uw interieur verlichten met tijdloos Scandinavisch design.