Fors Design

Mutina

Sinds 2005 is Mutina een nieuwe weg ingeslagen met als doel top designers aan te sporen om hun ideeën voor het eerst toe te passen op de wereld van keramische bekleding. In samenwerking met deze indrukwekkende lijst designers creëren zij jaar na jaar unieke collecties met een eindeloze selectie aan texturen en kleuren: van delicate en neutrale tinten tot gewaagde en levendige kleuren. Dit heeft geleid tot een onderscheidende en herkenbare identiteit, mede dankzij de hoogstaande kwaliteit van het product. Inmiddels gaat de range verder dan de traditionele tegels en zijn 3D voorwerpen toegevoegd evenals verf en andere architectonische elementen.

Mutina

Bij FORS Design zijn we verheugd om Mutina te presenteren, een toonaangevend merk op het gebied van keramische tegels en design. Als u op zoek bent naar tegelkunst die uw interieur verheft tot een kunstwerk van verfijning, dan biedt Mutina de ideale keuze voor uw project. 

Mutina: Italiaanse Tegelkunst en Design

Mutina is een Italiaans merk dat wereldwijd wordt erkend voor zijn unieke benadering van keramische tegels en design. Het assortiment omvat een uitgebreide selectie van tegels voor vloeren en wanden, evenals samenwerkingen met vooraanstaande ontwerpers en kunstenaars. Mutina-tegels worden gekenmerkt door hun innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en ongeëvenaarde esthetiek.

Tegelkunst: Creëer Ruimtelijke Meesterwerken

Bij FORS Design begrijpen we dat de keuze van tegels de sfeer van een ruimte kan transformeren. Mutina biedt een scala aan tegelontwerpen, van eigentijdse en minimalistische stijlen tot artistieke en expressieve patronen. Of u nu op zoek bent naar tegels voor uw woonkamer, badkamer, of keuken, Mutina heeft de creatieve oplossingen die uw interieur omtoveren tot een ruimtelijk meesterwerk.

Mutina in Nederland: Onze Partner voor Tegelkunst en Design

FORS Design is trots op de samenwerking met Mutina in Nederland. Samen streven we ernaar om uw interieurwensen te vervullen met de kunstwerken van Mutina. Onze ontwerpers werken nauw samen met Mutina om op maat gemaakte tegelontwerpen te creëren die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Laat Mutina uw Interieur Verheffen

Bij FORS Design geloven we in het verheffen van interieurs met unieke en artistieke elementen. Mutina biedt niet alleen tegels, maar ook designoplossingen die uw ruimte transformeren in een kunstwerk. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Mutina-tegeloplossing te selecteren en te integreren in uw project.

Ontdek de wereld van Mutina bij FORS Design en laat ons uw interieur verheffen met tegelkunst en design.

PROJECTEN WAAR DIT MERK IS TOEGEPAST