Fors Design

Kubico

Kubico is een merk van Arredo Group. Het is ontstaan en heeft zich ontwikkeld door het creëren van een eigen lijn van badkamermeubilair met unieke en verfijnde vormen. Onze passie... de zorg voor details. Kubico biedt de ontwerper en zijn klant de mogelijkheid om elke vorm van projectverzoek te vervullen, door esthetiek en praktisch gebruik te verenigen. Het op maat gemaakte project is een van de grootste krachten van Kubico.

Kubico

Bij FORS Design zijn we verheugd om Kubico te presenteren, een merk dat synoniem staat voor eigentijdse elegantie en badkamerdesign van topkwaliteit. Als u op zoek bent naar badkamerproducten die zowel stijlvol als functioneel zijn, dan biedt Kubico de ideale keuze. 

Kubico: Innovatief Badkamerdesign

Kubico is een merk dat zich toelegt op het creëren van innovatieve en stijlvolle badkamerproducten. Hun assortiment omvat een breed scala aan wastafels, kranen, douches, en accessoires. Kubico-producten worden gekenmerkt door hun eigentijdse ontwerpen en hoogwaardige materialen, waardoor ze de perfecte aanvulling vormen op moderne badkamers.

Badkamer: Creëer een Oase van Rust

Bij FORS Design begrijpen we dat de badkamer een belangrijke rol speelt in uw dagelijkse leven. Kubico biedt een verscheidenheid aan ontwerpmogelijkheden, van strakke en minimalistische stijlen tot luxe en tijdloze ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een moderne wastafel, een elegante douchekop, of verfijnde badkameraccessoires, Kubico heeft de producten die uw badkamer omtoveren tot een oase van rust.

Kubico in Nederland: Onze Partner voor Badkamerontwerp 

FORS Design is trots op de samenwerking met Kubico in Nederland. Samen streven we ernaar om uw badkamerwensen te vervullen met de innovatieve ontwerpen van Kubico. Onze ontwerpers werken nauw samen met Kubico om op maat gemaakte badkamerontwerpen te creëren die perfect aansluiten bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Laat Kubico uw Badkamer Transformeren

Bij FORS Design geloven we dat uw badkamer een plek moet zijn waar u zich kunt ontspannen en verfrissen. Kubico biedt niet alleen elegantie, maar ook functionaliteit en duurzaamheid. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Kubico-badkameroplossing te selecteren en te integreren in uw project.

Ontdek de wereld van Kubico bij FORS Design en laat ons uw badkamer transformeren met eigentijdse elegantie.