Fors Design

Glass design

Door zowel technologisch geavanceerde materialen, zoals siliconen of roestvrij staal, te gebruiken en op artistieke wijze met traditionele materialen, zoals het gevormde 24%pb-kristal en ambachtelijk glas, draagthet bedrijf Glass Design bij aan de creatie van een nieuwe stijl, waarbij zelfs het accessoire in alle details wordt aangesproken, waardoor het de hoofdrolspeler wordt in het milieu, een echt 'mode'-product, dat wereldwijd hoog wordt gewaardeerd en naar meer dan 60 landen wordt geëxporteerd.

Glass Design

Bij FORS Design zijn we verheugd om Glass Design te introduceren, een Italiaans merk dat synoniem staat voor vakmanschap en innovatie op het gebied van glasdesign. Als u op zoek bent naar glazen interieurproducten van ongeëvenaarde kwaliteit en esthetiek, dan biedt Glass Design de perfecte keuze.

Glass Design: Creativiteit in Glas

Glass Design is al meer dan 30 jaar een toonaangevende speler in de wereld van glasdesign. Hun assortiment omvat een brede selectie van glazen wastafels, spiegels, accessoires en nog veel meer. Glass Design-producten worden gekenmerkt door hun creatieve ontwerpen en aandacht voor detail, waardoor ze de perfecte aanvulling vormen op moderne interieurs.

Interieur: Creëer Elegante Ruimtes

Bij FORS Design begrijpen we dat glasdesign een belangrijk element is in moderne interieurs. Glass Design biedt een scala aan ontwerpmogelijkheden, van strakke en minimalistische stijlen tot artistieke en unieke ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een opvallende glazen wastafel voor uw badkamer, een elegante spiegel voor uw slaapkamer, of verfijnde glazen accessoires, Glass Design heeft de producten die uw ruimte verrijken. 

Glass Design in Nederland: Onze Partner voor Glasontwerp

FORS Design is trots op de samenwerking met Glass Design in Nederland. Samen streven we ernaar om uw interieurwensen te vervullen met de creatieve glasontwerpen van Glass Design. Onze ontwerpers werken nauw samen met Glass Design om op maat gemaakte ontwerpen te creëren die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Laat Glass Design uw Interieur Verfraaien

Bij FORS Design begrijpen we dat elk element van uw interieur van belang is. Glass Design biedt niet alleen esthetische pracht, maar ook duurzaamheid en kwaliteit. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Glass Design-glasoplossing te selecteren en te integreren in uw project. 

Ontdek de wereld van Glass Design bij FORS Design en laat ons uw interieur verfraaien met innovatieve en stijlvolle glasontwerpen.

PROJECTEN WAAR DIT MERK IS TOEGEPAST