Fors Design

Franke

De reis van Franke begint vanuit het hart van elk huis, de keuken: we koken er, we eten er, we brengen er samen tijd door en dat, vaker wel dan niet, allemaal tegelijkertijd. Franke is al meer dan 110 jaar geïnspireerd door Zwitsers vakmanschap en hoogwaardige techniek en we combineren eersteklas en duurzame kwaliteit met intuïtieve ontwerpen om je een goede "Home Solution" te bieden in plaats van eenvoudige producten.

Franke

Bij FORS Design stellen we met trots Franke voor, een merk dat al decennia lang synoniem staat voor kwaliteit en innovatie op het gebied van keukenoplossingen. Als u op zoek bent naar keukenproducten die voldoen aan de hoogste normen van functionaliteit en design, dan biedt Franke de ideale keuze.

Franke: Keukenmeesters sinds 1911

Franke is een wereldwijde leider in keukenproducten en -oplossingen, met een geschiedenis die teruggaat tot 1911. Hun assortiment omvat een uitgebreide selectie van keukenkranen, spoelbakken, afzuigkappen en meer. Franke-producten staan bekend om hun duurzaamheid, vakmanschap en innovatieve technologieën.

Keukens: Het Koken van de Toekomst

De keuken is de ziel van elk huis, en Franke helpt u om van uw keuken een plaats van culinaire meesterwerken en functionaliteit te maken. Of u nu op zoek bent naar een elegante en efficiënte keukenkraan, een stijlvolle en duurzame spoelbak, of een krachtige afzuigkap, Franke biedt oplossingen die aan al uw keukenbehoeften voldoen.

Franke in Nederland: Onze Partner voor Keukenontwerp 

FORS Design is verheugd over de samenwerking met Franke in Nederland. Samen streven we ernaar om uw keukenwensen te vervullen met de hoogwaardige keukenoplossingen van Franke. Onze ontwerpers werken nauw samen met Franke om op maat gemaakte keukenontwerpen te creëren die naadloos aansluiten bij uw stijl en behoeften.

Laat Franke uw Keuken Transformeren

Bij FORS Design begrijpen we dat uw keuken het epicentrum van uw huis is. Franke biedt niet alleen functionaliteit en duurzaamheid, maar ook een eigentijds design. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Franke-keukenoplossing te selecteren en te integreren in uw project.

Ontdek de wereld van Franke bij FORS Design en laat ons uw keuken transformeren met hoogwaardige en stijlvolle oplossingen.