Fors Design

Dekton

We hebben natuursteen gedecodeerd, de unieke schoonheid en eigenschappen ervan ontcijferd om via technologie de code ervan te herschrijven en het materiaal te upgraden met als resultaat Dekton®: de technische ultracompacte steen.

Dekton® inspireert de toekomst van architectuur en design door aangename ruimtes te creëren waar schoonheid en functionaliteit samenkomen in een perfecte synergie.

Dekton

Bij FORS Design stellen we met trots Dekton voor, een vooraanstaand merk op het gebied van hoogwaardige tegeloplossingen. Als u op zoek bent naar tegels die niet alleen duurzaamheid en prestaties bieden, maar ook een eigentijds design, dan is Dekton de perfecte keuze.

Dekton: Vooruitstrevend in Tegeltechnologie

Dekton staat bekend om zijn geavanceerde technologie en innovatie in de wereld van keramische tegels. Hun assortiment omvat tegels voor vloeren, wanden en werkbladen die uitblinken in sterkte, weerstand en esthetiek. Dekton-tegels worden vervaardigd met behulp van een geavanceerd productieproces dat zorgt voor uitstekende prestaties en duurzaamheid.

Interieur: Creëer Stijlvolle Ruimtes 

Bij FORS Design begrijpen we dat tegels niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook moeten bijdragen aan de esthetiek van uw interieur. Dekton-tegels bieden een scala aan ontwerpmogelijkheden, van minimalistische en moderne tot klassieke en tijdloze stijlen. Of u nu op zoek bent naar vloertegels voor uw woonkamer, wandtegels voor uw badkamer, of een stijlvol keukenwerkblad, Dekton heeft het allemaal.

Dekton in Nederland: Onze Partner voor Tegeloplossingen 

FORS Design is trots op de samenwerking met Dekton in Nederland. Samen streven we ernaar om uw interieurwensen te vervullen met de innovatieve tegeloplossingen van Dekton. Onze ontwerpers werken nauw samen met Dekton om op maat gemaakte ontwerpen te creëren die perfect passen bij uw stijl en behoeften.

Laat Dekton uw Interieur Transformeren

Bij FORS Design begrijpen we dat tegels een essentieel onderdeel van uw interieur zijn. Dekton-tegels bieden niet alleen duurzaamheid en prestaties, maar ook schoonheid en design. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Dekton-tegeloplossing te selecteren en te integreren in uw project.

Ontdek de wereld van Dekton bij FORS Design en laat ons uw interieur transformeren met innovatieve en stijlvolle tegeloplossingen.