Fors Design

Decolegno

DecoLegno is jouw partner voor maatwerk interieuroplossingen. Het is onze missie om interieurarchitecten, ontwerpers, bouwers en meubelmakers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Daarvoor bieden wij een uitgebreide collectie passende materialen. De uiteenlopende decors en voelbare structuren in de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf zijn uniek, en hebben een hoge designwaarde. Voor ieder project is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband.

Decolegno

Bij FORS Design zijn we verheugd om Decolegno te introduceren, een merk dat de wereld van oppervlaktedesign transformeert. Als u op zoek bent naar unieke en veelzijdige oppervlakteoplossingen die uw interieurprojecten naar een hoger niveau tillen, dan biedt Decolegno de ideale keuze.

Decolegno: Innovatie in Oppervlaktedesign 

Decolegno staat bekend om zijn innovatieve benadering van oppervlakteontwerp. Hun assortiment omvat een breed scala aan decoratieve oppervlakken en materialen die de perfecte balans vinden tussen esthetiek en functionaliteit. Van houtfineer tot kunststof oppervlakken, Decolegno biedt oplossingen die ongeëvenaarde ontwerpvrijheid bieden.

Interieur: Creëer Unieke Ruimtes

Het interieur van uw ruimte is een canvas, en Decolegno biedt de kleuren en texturen om meesterwerken te creëren. Of u nu op zoek bent naar meubels, wandbekleding, deuren of keukenkasten, Decolegno biedt oppervlaktedesign dat de grenzen van uw creativiteit verlegt.

Decolegno bij FORS Design: Uw Partner in Oppervlakteontwer 

FORS Design is trots op de samenwerking met Decolegno om innovatieve oppervlakteoplossingen naar Nederland te brengen. Onze ontwerpers werken nauw samen met Decolegno om op maat gemaakte ontwerpen te creëren die voldoen aan uw unieke visie.

Laat Decolegno uw Interieur Transformeren

Bij FORS Design begrijpen we dat oppervlaktedesign een cruciaal onderdeel is van uw interieur. Decolegno biedt niet alleen veelzijdigheid, maar ook duurzaamheid en kwaliteit. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Decolegno-oplossing te selecteren en te integreren in uw project.

Ontdek de wereld van Decolegno bij FORS Design en laat ons uw interieur transformeren met innovatieve oppervlakteoplossingen.