Fors Design

Bover

Bover Barcelona Lights verzorgt voor u een diverse collectie spraakmakende verlichting. Het mediterrane gebied inspireert al eeuwenlang talloze creatieve zielen. Zo ook bij Bover. Hun gebruik van ongewone materialen in verlichting is avontuurlijk. Beton en riet zijn zaken die je in huizen of meubels verwacht. Maar met hun bijzondere designs is voor deze Spaanse ontwerpers geen uitdaging te groot.

Bover

Bij FORS Design zijn we verheugd om Bover te introduceren, een merk dat de grenzen van verlichting verlegt. Als u op zoek bent naar verlichting die niet alleen functioneel is maar ook een kunstwerk op zich, dan biedt Bover de perfecte oplossing. 

Bover: Lichtkunst van Wereldklasse

Bover staat wereldwijd bekend om zijn verfijnde verlichtingsontwerpen. Het merk combineert vakmanschap met artistieke visie, wat resulteert in armaturen die meer zijn dan alleen bronnen van licht; ze zijn sculpturen die de ruimte transformeren. Of het nu gaat om hanglampen, wandlampen of vloerlampen, Bover biedt een opmerkelijke reeks opties voor uw interieur.

Verlichting als Sfeermaker 

Verlichting is een cruciaal element in interieurontwerp, en Bover begrijpt dat als geen ander. Hun armaturen spelen met licht en schaduw om sfeer te creëren. Of u nu een gezellige hoek wilt verlichten of een dramatisch statement wilt maken, Bover-verlichting biedt ongeëvenaarde mogelijkheden.

Bover: Onze Partner voor Lichtkunst 

FORS Design is trots op de samenwerking met Bover. Samen brengen we verfijnde lichtkunst naar uw interieur. Onze ontwerpers werken nauw samen met Bover om op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te creëren die perfect passen bij uw stijl en behoeften.

Laat Bover uw Interieur Verhelderen 

Bij FORS Design begrijpen we de kracht van Bover om verlichting te transformeren tot kunst. Onze getalenteerde ontwerpers werken samen met u om de perfecte Bover-verlichting te selecteren en te integreren in uw project.

Ontdek de wereld van Bover bij FORS Design en laat ons uw interieur verrijken met verlichting die meer is dan alleen licht.