Fors Design

Appiani

Deze Italiaanse tegelfabriek uit Treviso staat bekend om de prachtige mozaïeken. Kostbare emaille en kleien worden gemalen, samengevoegd om vervolgens met een perstechniek één geheel te vormen. Het resultaat is een kleine mozaïektegel bestand tegen schokken, schuren en bevriezen. Dit maakt de mozaïeken van Appiani uiterst geschikt voor vochtige ruimtes, wellness, paden en keukendecoratie.

Appiani

Bij FORS Design zijn we gepassioneerd door interieurontwerp en we zijn verheugd om de innovatieve wereld van Appiani mozaïek tegels te introduceren. Als u op zoek bent naar unieke en verfijnde tegeloplossingen om uw interieur te verfraaien, dan biedt Appiani mozaïek u een ongeëvenaarde mogelijkheid om creatieve en stijlvolle ruimtes te creëren.

Appiani Mozaïek Tegels: Kunst in Tegelvorm

Appiani staat al decennia lang bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en design. Hun mozaïek tegels zijn ware kunstwerken, met aandacht voor detail en een breed scala aan kleuren en patronen. Elk stukje mozaïek is met de hand vervaardigd, wat resulteert in unieke en karaktervolle tegelontwerpen.

Badkamers: Luxe en Elegantie

In de badkamer is Appiani mozaïek de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar luxe en elegantie. Deze tegels voegen een vleugje glamour toe aan uw badkamerontwerp, of u nu kiest voor een subtiele uitstraling of een gedurfd statement maakt.

Keukens: Stijlvol en Duurzaam

De keuken is het kloppende hart van uw huis, en Appiani mozaïek tegels bieden een stijlvolle en duurzame oplossing voor vloeren en wanden. Hun slijtvaste en gemakkelijk te onderhouden oppervlakken zorgen voor een praktische en elegante keukenruimte.

Interieur: Uw Creativiteit, Onze Tegels

Bij FORS Design geloven we in het verwezenlijken van uw visie voor uw interieur. Met Appiani mozaïek tegels kunnen we op maat gemaakte ontwerpen creëren die naadloos passen bij uw stijl. Of het nu gaat om vloeren, wandbekleding, of speciale ontwerpen, Appiani mozaïek biedt onbeperkte ontwerpmogelijkheden.

Laat Appiani Mozaïek Tegels uw Interieur Transformeren

Bij FORS Design combineren we deskundigheid en creativiteit om Appiani mozaïek tegels te gebruiken als het middel om uw interieurwensen te vervullen. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte mozaïekoplossing te kiezen en te integreren in uw project. 

Ontdek de wereld van Appiani mozaïek tegels bij FORS Design en laat ons uw interieurverhaal vertellen. Neem contact met ons op voor een consult en begin aan uw reis naar een verfijnd en uniek interieur.