Fors Design

Fenix

Ontdek FENIX, de innovatieve materialen voor interieurontwerp gemaakt door Arpa Industriale voor een groot aantal verticale en horizontale toepassingen van interieurontwerp: keukens, horeca, gezondheidszorg, transport, badkamers en meubilair. Met een lage reflectie van licht is het FENIX-oppervlak uiterst opaak, zacht aanvoelend en anti-vingerafdruk. Thermische herstelling van zeer kleine oppervlakkige krasjes is ook mogelijk.

Fenix

Bij FORS Design zijn we verheugd om Fenix te introduceren, een merk dat de grenzen van interieurdesign verlegt. Als u op zoek bent naar interieur oplossingen die zowel esthetisch verbluffend als functioneel zijn, dan biedt Fenix de perfecte keuze.

Fenix: Een Revolutie in Interieurdesign 

Fenix staat bekend om zijn geavanceerde technologie en innovatieve ontwerpen. Hun assortiment omvat keukenbladen, meubels en wandbekleding die uitblinken in zowel stijl als duurzaamheid. Fenix-producten worden vervaardigd met behulp van nanotechnologie, wat resulteert in oppervlakken die bestand zijn tegen krassen, vingerafdrukken en slijtage.

Keukens: Stijlvol en Functioneel

De keuken is het hart van elk huis, en Fenix-keukens voegen een vleugje stijl en functionaliteit toe aan deze ruimte. Of u nu op zoek bent naar een strak keukenblad of elegant meubilair, Fenix biedt oplossingen die perfect passen bij uw keukenontwerp.

Interieur: Creëer Prachtige Ruimtes

Bij FORS Design begrijpen we dat interieurontwerp draait om het creëren van prachtige en functionele ruimtes. Fenix-interieurproducten bieden ongeëvenaarde ontwerpmogelijkheden, van minimalistische en moderne tot klassieke en tijdloze stijlen. Of het nu gaat om wandbekleding, meubels of andere interieurtoepassingen, Fenix heeft het allemaal.

Fenix in Nederland: Onze Partner voor Interieurdesign 

FORS Design is trots op de samenwerking met Fenix in Nederland. Samen streven we ernaar om uw interieurwensen te vervullen met de innovatieve oplossingen van Fenix. Onze ontwerpers werken nauw samen met Fenix om op maat gemaakte ontwerpen te creëren die naadloos aansluiten bij uw stijl en behoeften.

Laat Fenix uw Interieur Transformeren 

Bij FORS Design begrijpen we dat uw interieur uw persoonlijke stijl moet weerspiegelen. Fenix biedt niet alleen esthetiek, maar ook duurzaamheid en prestaties. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Fenix-oplossing te selecteren en te integreren in uw project.

Ontdek de wereld van Fenix bij FORS Design en laat ons uw interieur transformeren met innovatieve en stijlvolle oplossingen.