Fors Design

CEA design

CEADESIGN maakte zijn debuut op het gebied van badkamerontwerp en technologische ontwikkeling in 1984, in eerste instantie in de sanitaire en verwarmingssector en later met de productie van designkranen voor huizen. De evolutie van het bedrijf is gebaseerd op de cultuur van staal, het materiaal dat het beste wordt vertegenwoordigd door het CEA-merk, een combinatie van innovatie en productkwaliteit, duurzaamheid en productie-efficiëntie. De twee oprichters zijn een echtpaar: Natalino Malasorti, een verreziende visioenaire ondernemer en de artistieke directeur, ontwerper en technicus voor CEA-producten, en Roberta Bertacco, manager verantwoordelijk voor de commerciële groei van het bedrijf en het merk. Ze hebben

CEA Design

Bij FORS Design zijn we verheugd om CEA te introduceren, een toonaangevend merk op het gebied van sanitaire voorzieningen. Als u op zoek bent naar eigentijdse en hoogwaardige sanitaire oplossingen die uw interieur naar een hoger niveau tillen, dan biedt CEA de perfecte keuze.

CEA: Design en Functionaliteit in Perfecte Harmonie

CEA is synoniem geworden met het samenbrengen van design en functionaliteit in sanitaire producten. Hun assortiment omvat kranen, douches, wastafels en accessoires die uitblinken in zowel esthetiek als prestaties. Elk stuk is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap.

Badkamers: Stijlvol en Luxueus

De badkamer is een ruimte waar stijl en comfort hand in hand moeten gaan. CEA-sanitair voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan elke badkamer. Of u nu op zoek bent naar slanke wastafelkranen of een moderne doucheset, CEA biedt oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van design en functionaliteit.

Keukens: Moderne Keukenkranen

In de keuken draait alles om efficiëntie en design. CEA keukenkranen combineren innovatieve technologie met eigentijdse esthetiek, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op moderne keukens.

CEA in Nederland: Onze Partner voor Sanitair Ontwerp

FORS Design is trots op de samenwerking met CEA in Nederland. Samen streven we ernaar om uw sanitaire wensen te vervullen met CEA's geavanceerde ontwerpen. Onze ontwerpers werken nauw samen met CEA om op maat gemaakte sanitaire oplossingen te creëren die perfect passen bij uw stijl en behoeften.

Laat CEA uw Sanitair Transformeren

Bij FORS Design begrijpen we dat sanitair een belangrijk onderdeel van uw interieur is. CEA-sanitair biedt niet alleen esthetiek, maar ook duurzaamheid en prestaties. Onze getalenteerde ontwerpers werken samen met u om de perfecte CEA-sanitaire oplossing te selecteren en te integreren in uw project.

Ontdek de wereld van CEA bij FORS Design en laat ons uw sanitair transformeren met eigentijdse designoplossingen.