Stucwerk in badkamer te Zevenbergen 

Na de vakantieperiode hebben wij een mooie minimalistische badkamer gerealiseerd in samenwerking met Van Mosel BV en waar we zeker trots op mogen zijn.

Het project Zevenbergen mogen we van A tot Z verzorgen. Ontwerpen, realiseren en dit tot in detail. Met stucwerk wanden behalve dan in het douchegedeelte. Achter het wasmeubel hebben we gezamelijk op het einde van realisatie de kleur van de wand bepaald. Wat gaf ze een goed gevoel en wat past bij de familie, alles wit was voor de familie met twee kleine jongens iets te wit! 


Na enige afspraken zijn we snel gaan handelen om voor de vakantietijd alle sanitair producten van Rexa design - Nicdesign - Ceadesign rvs kranen en een vrijstaand bad in huis te hebben. De familie is twee weken op vakantie geweest met hun twee kleine kinderen. In deze eerste weken hebben we goed doorwerkt en het ergste stof en vuil gehad. Een badkamer realiseren heeft veel impact bij een gezinsleven, dat beseffen wij des te meer, vandaar dat wij aanbieden om op vakantie te gaan in de eerste weken....